https://cdn.cookie-script.com/s/57f932a3ad116b0029234b8fcbd4818c.js

Huur een camper

van Jorn

VAN-Jorn

Roze Roadtripper

Roze Roadtripper

ModuleVAN - 5,4 meter lang
Het vrije gevoel van reizen met je eigen camper. Dat moet je meemaken! Vanaf nu beschikbaar voor een mooie trip: deze buscamper van Jorn - de roze roadtripper
van 140,00
Voor de actieve vakantiegangers

Voor de actieve vakantiegangers

ModuleVAN - 6 meter
Een bus voor 2 met veel opbergruimte voor alle soorten kleding en sportspullen. Je neemt gemakkelijk twee fietsen mee achterop de bus. Mét zonnepanelen en een luifel om overal comfortabel te kamperen.

2 bedden - 2 zitplaatsen - Peugeot Boxer 2023  
van 140,00
Voor de sfeermakers

Voor de sfeermakers

ModuleVAN - 6 meter
Het vrije gevoel van reizen met je eigen camper. Dat moet je meemaken! Vanaf nu beschikbaar voor een mooie trip: deze buscamper van Jorn - voor de sfeermakers

2 slaapplekken - 4 zitplaatsen - Peugeot Boxer 2023
van 140,00
Voor de uitslapers

Voor de uitslapers

ModuleVAN - 6 meter
Het vrije gevoel van reizen met je eigen camper. Dat moet je meemaken! Vanaf nu beschikbaar voor een mooie trip: deze buscamper van Jorn - voor de uitslapers

4 bedden - 4 zitplaatsen - Peugeot Boxer 2023
van 140,00
5 items Current Page 1 of 2 Next page

Puzzel je interieur

bij elkaar

In onze VAN vind je het prachtige – zelf samen te stellen – interieur, geïnspireerd door organische vormen uit de natuur. We werken met hoogwaardige materialen, hebben extra aandacht voor comfort en ontwikkelen ons unieke modulaire systeem constant door.

Monique
Monique
De sfeermakers
Lees verder
Mijn man en ik hebben ontzettend genoten van ons midweekje kamperen! De camper is in heel goede staat, volledig uitgerust en erg sfeervol ingericht. Heerlijk en comfortabel om mee op pad te zijn!
Eddy
Eddy
De sfeermakers
Lees verder
We zijn erg tevreden over het kamperen met de buscamper. We hebben de bus voor twee personen voor een week gehuurd en zijn er mee op vakantie geweest in Nederland. De indeling en daarmee het gemak van de buscamper vinden we erg goed evenals het ontvangst en uitleg op de werkplaats in Groningen. We willen zeker opnieuw een Van-Jorn buscamper huren in de toekomst. Voor ons als tentkampeerders was dit een bijzondere ervaring.
Gerard en Annet
Gerard en Annet
De actieve vakantieganger
Lees verder
We zijn een fantastische ervaring rijker. Wat een geweldige buscamper, zo praktisch en stijlvol ingericht! We zijn via Zeeland en België naar Normandië geweest zonder problemen. Het camperleven is ons supergoed bevallen en dat komt door deze heerlijk bus, alles op stahoogte en een geweldig bed, wij zijn fan.
Vorige
Volgende

Stel je eigen VAN samen

Maak een afspraak

Puzzel jouw eigen
VAN bij elkaar

in onze configurator